Lærere

Siv Kristin Klippen

Siv Klippen (akkompagnement)

er utdannet pianist og pianopedagog fra Stavanger og Nederland. Hun har bred erfaring som pianist/akkompagnatør/solist/kammermusiker og har bl. a. vært engasjert eller ansatt ved en rekke kulturinstitusjoner som Bergen filharmoniske orkester, Bergen nasjonale opera, Den Nationale Scene, Griegakademiet, Høgskolen på Vestlandet, Bergen kulturskole, Hordaland teater, Transit teater, Rogaland teater, Stavanger symfoniorkester, Høgskolen i Stavanger, Lundehaugen vgs og St. Svithun gymnas. Siv Klippen er bosatt i Bergen og er ansatt ved Langhaugen vgs.

Anne-Catherine Vonäsch Tvinnereim

Anne-Catherine Vonäsch Tvinnereim er fiolinist og fast ansatt i Askøy Kulturskole

Carmen Boveda Hermosilla

Carmen er cellist og utdannet fra Griegakademiet i Bergen. Hun er fast ansatt i Bergen Kulturskole.

Elna Selle

Elna er fiolinist og utdannet fra Griegakademiet i Bergen. Hun er fast ansatt i Bergen Kulturskole og underviser i fiolin og hardingfele.

My Steinum

My Steinum er fiolinist og utdannet fra Musikkonservatoriet (NTNU) i Trondheim og er fast ansatt i Bergen Kulturskole. Hun er også aktiv som utøver og vikarierer bla. i BFO.

Helle Tennøe Andersen

Bratsj, fiolin og orkester

Utdannet bratsjist, fiolinist og pedagog ved Griegakademiet i Bergen, frilansmusiker og ansatt i Råde og Moss kulturskoler og ved Steinerskolen i Moss.

Rune Boutroue Bekkhus

Akkompagnement

Pianist, komponist, pedagog, frilansmusiker, dirigent og komponist bosatt i Moss. (bilde: Ingeborg Øien Thorsland).

Jacqueline Vann

Dalcroze-rytmikk og kor

Studerte Dalcrozerytmikk i Geneve (Sveits) fra 1994 til 1997. Hun har ansvar for utdanning i Dalcrozeforbundet i Storbrittania og er freelance lærer. Jaqueline har undervist barn i alle aldre og barn med særskilte behov. Hun underviser jevnlig på Dalcroze International Summer School og Dalcroze International Easter Course.

Kristin Værholm

Cello

Hilary Foster

Fiolin og orkester
Hilary Foster er vokst opp og utdannet i USA. Hun har en bachelorgrad fra Northwestern University med Gerardo Ribiero og en mastergrad og Artist Diploma fra Boston University med Yuri Mazurkevich. I tillegg har hun vært på mange festivaler inkl. The Isaac Stern Carnegie Hall Chamber musikc Institute og Tanglewood Music Center. Hun jobbet frilans i Boston i mange år og spilte med alle de forskjellige gruppene i byen. Hun underviste på Phillips Academy, The Middlesex School, og St. Marks School.
Hun har vært fast ansatt i førstefiolingruppen i Harmonien siden 2006. Hun vikarierer på Kulturskolen og driver kammermusikkserien «Kammerdrops» på Nobel Bopel på Møhlenpris.

Sarah Wang

Cello og orkester

Utdannet cellist, pedagog og Suzukilærer fra USA. Ansatt i Bergen Kulturskole.

Wibeke Johannessen

Fiolin og orkester

Fiolinstudier ved Bergen Musikkonservatorium (nå Griegakademiet), Musikklinjen ved Bergen Lærerhøgskole, Suzukiutdanning ved Griegakademiet, Tidligere jobbet som frilansmusiker bl.a med Opera Bergen, Ansatt ved Bergen Kulturskole siden 1993.

Kari Knudsen

Fiolin og orkester, kunstnerisk leder

Utdannet fiolinist, pedagog og Suzukilærer ved Griegakademiet, Dalcrozepedagog hos The Dalcrozesociety UK, frilansmusiker og ansatt i Bergen Kulturskole og timelærer ved Griegakademiet.

Stefan Bivand

Fiolin og orkester, kunstnerisk leder

Utdannet fiolinist og pedagog ved Griegakademiet i Bergen og Musikkonservatoriet i Trondheim, frilansmusiker og ansatt i Bergen kulturskole og timelærer ved Griegakademiet.