Sted: Landås skole
Dato: onsdag 30. juni – mandag 5. juli

Søknadsfrist 1. februar 2021.

Årets tema er NÆRHET OG AVSTAND!

Sommerstryk er et tilbud som gir både fordypning og bredde til unge strykere fra 5 – 15 år.
Kurset har fokus på å utvikle musikalitet og ferdigheter gjennom ulike disipliner, både individuelt og i fellesskap, og munner ut i en helhetlig scenisk forestilling med orkesterspill, sang, dans, lyd og lys.

Underveis i uken har deltakerene orkester, kor, Dalcrozerytmikk og danseklasser i fellesskap. Individuelt får alle spilletimer, øving med akkompagnatør og spille solo på huskonsert. Elevene deles i grupper hovedsaklig etter nivå, f.eks. hvor de er i Suzukirepertoaret. Vi har tre nivåer: Gruppe 1 (tilsvarer Suzuki bok 1), gruppe 2 (tilsvarer Suzuki bok 2 – bok 3) og gruppe 3 (tilsvarer Suzuki bok 4 og oppover), men det taes også hensyn til alder, ensembleerfaring og gruppesammensetning.

Orkesternoter blir sendt ut på e-post i god tid, slik at du kan skrive dem ut og ta med notene til din lærer og øve godt før kursstart. Solostykket til huskonserten må du helst kunne spille utenat og ha spilt på konsert tidligere.

Det forventes at deltakerne er godt forberedt så vi kan bruke tiden sammen på samspill og musikk, ikke innlæring av noter.

20180706-B70A8391-geiratlestangenes

Kursavgiften på 2.600,- dekker kurs og et varmt måltid hver dag. Om det er vanskelig å få plass til en slik utgift i familieøkonomien, kan man søke om særskilt støtte hos UNOF (skjema for dette kommer).

Informasjon om kursstart kommer.

Dagene varer fra 08:30 – 17:00. Det er ikke overnatting.

Kurset avsluttes med en forestilling i Fana kulturhus, tid og dato kommer.

Mer informasjon »

Sommerstryk er en foreldredrevet forenig og medlem av UNOF (se vedtekter). Ved påmelding til Sommerstryk 2021 blir en medlem dette året, frem til en eventuelt ikke deltar ved neste års Sommerstryk. Medlemsavgiften er del av kursavgiften. Det vil bli arrangert årsmøte i løpet av kursuken. Vi vil spesielt gjøre oppmerksom på at all informasjon (plasstildeling, kursinfo og noter) vil sendes ut elektronisk. Det er derfor en forutsetning for påmelding at en har e-postadresse. Vi er også avhengige av litt foreldrehjelp i kursuken.

Søknadsfrist er 1.februar 2021.

sommserstyk18-liten