Påmelding

Du kan melde deg på Sommerstryk elektronisk ved hjelp av skjemaet under. Opptak gjøres i første omgang etter ansiennitet og tidligere ventelisteplass, deretter utfra faglige hensyn.

Påmeldingen er nå stengt. Hvis du ønsker å stå på venteliste ber vi om at du tar kontakt med oss på e-post på:

Påmelding blir bindende fra og med 14 dager etter en har mottatt tilbud om plass på kurset. Du vil motta en manuell bekreftelse på e-post når vi har lest din søknad. Dette kan ta noen dager. Du vil deretter få beskjed om du får plass på kurset etter at søknadsfristen er gått ut.

Sommerstryk er et foreldredrevet lag (se vedtekter). Ved påmelding til Sommerstryk 2024 blir en medlem dette året, frem til en eventuelt ikke deltar ved neste års Sommerstryk. Medlemsavgiften er del av kursavgiften og det vil bli arrangert årsmøte i løpet av kursuken. Vi er også avhengige av litt foreldrehjelp i kursuken og dere vil bli spurt om mulighet til å bidra som foreldrevakter under kursuken etter påmelding.

Vi vil spesielt gjøre oppmerksom at all informasjon som deles ut, det være seg noter etc. vil komme elektronisk. Det er derfor en forutsetning for påmelding at en har e-postadresse.

Trenger du økonomisk støtte for å kunne sende barnet ditt på sommerstryk? Paraplyorganisasjonen til Strykerorkestre i Norge, UNOF, tilbyr støtte gjennom ordningen Orkester for alle.

NB!:Les vedtekter før du fyller ut søknaden.

Elektronisk påmeldingskjema